videograaf

voor jou.

Als je nadenkt over wat een videoproductie inhoudt, dan zijn er mechanica op zijn plaats, ongeacht waar je opneemt. U kunt beginnen met het maken van video productie projecten daar op elke console. U hoeft geen computer te gebruiken. Terwijl u op de console opneemt, zendt u uw clip uit via een andere console in de huiskamer. Bij een videoproductie wilt u de uitzending misschien in real time doen, of de uitzending asynchroon. De eenvoudigste manier om de uitzending tot stand te brengen is door de uitzending van de uitzendconsole in te schakelen. In de videoproductie betekent dit dat u naar de live uitzendconsole moet gaan en op de knop Uitzenden moet klikken.

Eerst moet u de console zo instellen dat hij uw clip automatisch opneemt, bewerkt, uitzendt en exporteert. Vervolgens moet je beginnen met bewerken. Bewerken op een console is vergelijkbaar met het bewerken op je computer met een video game editor. Zonder videobewerkingsprogramma heeft de bewerker vaak moeite om de juiste aanpassingen te maken. U kunt deze editor synchroniseren met de live-uitzendconsole om tijdens de live-uitzending on-the-fly bewerkingen uit te voeren. Het mooie van het bewerken in real time is dat je het waarschijnlijk al gepland hebt. Je bekijkt een clip en denkt na over alle verschillende manieren waarop het zou kunnen worden afgespeeld. Je zou kunnen nadenken over hoe je de lengte van de video zou kunnen inkorten. Je zou kunnen denken over het bewerken, zodat de afwerking beter past bij de boodschap die je probeert over te brengen. Je dacht daar net al aan. En nu kan je editor het doen. Hij kan het gewoon doen. Omdat de redacteur daar de extra tijd voor heeft, komt er geen eind aan het redigeren. Het belangrijkste is dat jij geen bewerking hoeft te doen. Alles wordt voor je gesynchroniseerd. Het werkt gewoon zo soepel voor je.

Wanneer uw videoproductie videobewerking is, komt het grootste verschil wanneer u uw video laat uitzenden. Uw videoproductie eindigt wanneer u op de uitzendknop op de uitzendconsole klikt. Wanneer u een live-uitzending start, is er altijd iemand om mee te praten. Dus daar sta je dan, aan de andere kant van de wereld, te chatten met de persoon die naar je komt kijken. Net als bij het bekijken van je video-opname, verwachten de kijkers niet echt dat je er bent, althans niet bij je eerste live-uitzending. Zij zijn evenzeer in het programma geïnteresseerd als jij. Het is een eenvoudige kwestie waarbij u meer uit uw live-uitzending haalt dan anderen.

Laten we uw videoproductie opsplitsen in verschillende stappen om de echte waarde ervan te realiseren.

1. Instellen van de zendconsole

Zodra u een videoproductie hebt geselecteerd, stelt u uw uitzendconsole in. Wanneer u in de uitzendconsole bent, heeft u een paar verschillende opties beschikbaar u gaat gewoon naar de uitzendconsole en klikt op Edit Orgs in het Go menu. De edit org zal u vragen om de naam van de pagina’s op te geven waar die worden opgeslagen. U moet de tab Pagina’s selecteren. Klik op OK.

Nadat u uw aangepaste pagina’s hebt gemaakt, moet u een naam kiezen voor uw pagina’s en vervolgens op OK klikken. In de volgende stap moet u naar de sectie Abonnementen gaan. Klik op Account toevoegen in het menu Ga. Dit is waar u uw abonnementsgegevens zult invoeren.

Er verschijnt dan een regel waar je op moet klikken om je gegevens in te voeren. Het tekstveld om je betalingsgegevens in te vullen zal anders zijn dan het tekstveld om je login gegevens in te vullen voor de YouTube login op je PC. Als je al een YouTube account hebt, is het heel gemakkelijk om deze gegevens te krijgen. Als je dat niet hebt, kun je er gemakkelijk een aanmaken op je computer. Ik zal later ingaan op hoe je een YouTube account registreert, maar voor nu, klik gewoon op de Subscribe knop en vul je gegevens in. Zorg ervoor dat je een geldige informatie invoert, want je zou per ongeluk je email adres kunnen gebruiken. Dit is een zeer belangrijke stap om er zeker van te zijn dat je betaling correct wordt aangerekend.

Vervolgens moet je een beschrijving voor je kanaal invoeren, in de sectie Instellingen, onder Kanaal Details. Zorg ervoor dat je beschrijving vrij beschrijvend is, aangezien dat is wat mensen te zien krijgen. Zorg ervoor dat je een korte, bedrijfsnaam of merk invoert, met genoeg beschrijving voor mensen om te weten wie je bent en wat je doet. Zorg ervoor dat je een e-mailadres vermeldt zodat mensen contact met je kunnen opnemen als dat nodig is tijdens de video-uitzending. Als je al een YouTube-kanaal hebt, wil je misschien de gebruikersnaam en het e-mailadres mixen.

Wanneer je klaar bent met het invoeren van je kanaal details en gedetailleerde beschrijving, en je YouTube oproept, zou je het volgende moeten ontdekken.

U kunt ervoor kiezen om het kanaal zelf uit te breiden, of de video te gaan bewerken. De video gaat ook terug naar de kanaalpagina van de producent, je hoeft alleen nog een paar details in te vullen.

Aangezien de video in kladversie is, betekent dit dat je een beetje moet rommelen om hem er mooi uit te laten zien, of wat van het beeldmateriaal moet bewerken om voor je video te zijn.