Fotograaf Eindhoven

begon foto's van mezelf te maken toen ik heel jong was. Toen ik klein was, oefende ik met het maken van foto's van mijn familie en vrienden op kerstbomen die tussen de kerstversieringen groeiden.

Nadat ik mijn middelbare school had afgerond, zette ik mijn carrière tijdelijk stop en werd ik serveerster voor fooien. Dit was eigenlijk een grote opluchting voor mij! Ik kon eindelijk ontspannen en hoefde niet onder de druk van een bepaalde deadline te lijden en het verwachte quotum te halen.

Tijdens mijn werk als serveerster realiseerde ik me ineens dat ik mijn droom als fotograaf wilde najagen. Dit kwam voor mij als een verrassing omdat ik altijd een Aholics had voor foto's. Aholics zijn mensen die graag foto's maken, ook als ze daarna geen ander beroep als carrière hebben. Voor mij was creativiteit de enige optie.

Tijdens mijn ervaring met het wachten op fooien, realiseerde ik me dat het belangrijk voor mij is om creatief werk te hebben. Tijdens een bepaalde sessie waar ik foto's van mijn grootouders nam, was ik toevallig extreem gefrustreerd. Ik begreep niet waarom mijn foto's niet beter waren? Wat was er met hen aan de hand? Elke foto die ik nam bleek oninteressant en onmooi te zijn.

Toen leerde ik over digitale fotografie. Het gaf me de mogelijkheid om de volgende foto's te maken:

Dat klopt, ik heb geleerd dat het maken van foto's niet zo eenvoudig is als het maken van filmfoto's. Het kost meer tijd en vereist meer stappen om te voltooien. Daarom zorg ik er nu voor dat ik bij elk bezoek minimaal 30 foto's maak. Dat is het minimum aantal foto's dat ik per fotoshoot moet bedekken. Ik probeer ook aan elke foto een videosegment toe te voegen.

Een van de grootste uitdagingen voor een beginnende fotograaf is om meteen de eerste foto's te maken. Wees niet bang om naar de sterren te reiken; als je worstelt met NP NPBS-orografen, kun je de fabrikanten van multi-shot en grote camera's oppikken.

Volg workshops bij lokale hogescholen. moeilijkste kern zijn NPBS-orografen.

Denk eraan om bij de verlichting aan de linker- en rechterkant van het frame te blijven.

Vergeet nooit lensprofielen samen te stellen volgens uw model. Leer hun typeprofiel te lezen.

Vergeet nooit dat zij dezelfde eisen stellen als u. Leren om hun fouten te corrigeren en te leven met de negatieve resultaten zijn essentieel voor je carrière.

Verwacht nooit uw eerste portefeuille van een klant. Stuur daarom nooit uw eerste portfolio op.

Verwacht nooit een bedankbriefje van uw klant te ontvangen. Als je niets hoort, ga er dan niet vanuit dat je de baan hebt. Kijk nog eens naar je bedankbriefje en kijk of je het nog in handen hebt.

Controleer vervolgens uw follow-up. Zorg ervoor dat u uw vervolgbrief en foto's terugstuurt naar de klant. Dit is uw bewijs dat u inderdaad geïnteresseerd bent in de baan. Als je geen feedback van de klant krijgt, kun je besluiten om de foto opnieuw te maken met toestemming van de klant en hem vragen om commentaar op de foto.

Het laatste wat je moet doen voor een foutloze foto is de uiteindelijke afdruk van de foto. Het is een eenvoudig proces: neem een ​​afdruk van de originele foto, en de juiste hoeveelheid licht moet naar de foto worden gekanteld. De correctie is heel eenvoudig: sommige mensen maken de fout om de jurk aan één kant erg licht en de andere erg donker.

Simpele dingen die de fotofinish sterker kunnen maken zijn:

Ik weet het, het is niet eenvoudig om te doen. Het hoeft ook niet moeilijk te zijn. Het eindresultaat, wanneer je de uiteindelijke afdruk draagt, zal echter je prachtige foto laten zien!