Landschapsfotograaf Den Haag

 

Je kunt je foto’s ook gebruiken om reclame te maken.Over het “doorzettingsvermogen”-gedeelte van het woord valt te twisten. Het komt soms ter sprake als iemand het heeft over “leren om een professionele landschapfotograaf te worden”. Wat waar kan zijn, is dat je meer tijd in je werk moet steken. Je bent tenslotte nog geen advocaat, en je hebt niet veel in de zin van een professionele opleiding. Het is misschien gemakkelijker om naar fotografiebestemmingen te reizen, waar mensen fotografen verwelkomen, om een voorproefje te krijgen van het maken van winst (zie hieronder).Veel mensen zullen echter beseffen dat ze geen uniek vermogen hebben om iets over fotografie te leren, net zoals sommigen kunnen zeggen dat ze een uniek vermogen hebben om komkommer in ketchup, boter in margarine of kooldioxide in gede├»oniseerd water te veranderen. Wanneer een leraar je vertelt dat je van zijn onderwerpen moet leren, bedoelen ze eigenlijk alleen maar dat je leert. Het is geen superieur vermogen. Ik beweer niet dat ik opgewassen ben tegen een PowerPoint lezing. Ik weet niet hoe het met jouw vermogens zit. Sommige mensen hebben het vermogen om iets te weten voordat ze erover leren. Ik niet. Lessen kunnen worden geleerd op dezelfde manier als leningen kunnen worden verkregen, zonder de geschiedenis van de leningverstrekker en de leningsvoorwaarden.Mijn zoon was acht toen hij ge├»nteresseerd raakte in fotografie [wij, de ouders van een kleine jongen, hadden altijd camera’s]. Ik zei hem dat hij kinderen met belangstelling moest bestuderen, als een instructeur die een beetje wist, maar nog niet veel had gestudeerd.Ik was mijn prestaties aan het laden om in een fotoboek te publiceren, en hij antwoordde: “Hoe zit het met jou?” Ik wist niet echt wat ik moest doen. Ik had net een nieuw filiaal van Starbucks geopend, en ik probeerde een recessie te stimuleren. Zijn antwoord zou zijn geweest om de winkel in te gaan en klanten te vragen: “Mag ik een foto van u maken?” Voor mij, echter, was het antwoord altijd om hem leeg te maken. Ik voelde het als mijn verantwoordelijkheid om elke foto onderweg vast te stellen. Het was de manier waarop studenten leren. Jij stelt de voorwaarden, zij vullen ze in. Ik leerde dat voor dit specifieke bedrijf niet-toegelaten gebruikers niet in de winkels werden toegelaten, dus fotografie was niet toegestaan onlangs geopende filialen.Dit is een actuele grap:Het feit dat het een grap is, toont aan dat het een grap is. Net zoals ik een grap maak over het fotograferen van schoenen en leer. “Alleen fotografie is toegestaan in mijn winkel!” schep ik op. __________________

Ik weet niet wat een momentopname is. Wat is een foto? In het begin, zoals je weet, barst alles open, en elk object is op een geheel nieuwe schaal. Dus geen enkel beeld van een mens, groep of vierde groep, dat in de oude media was verschenen, blijft… Uiteindelijk… Dit is alles… het mysterie is vergeten.

laatst bewerkt door hanskate in Thu Jan 12, 2018 5:38 pm, in totaal 1 keer bewerkt

hennx17

Aangemonsterd: 18 Aug 2009

Berichten: 48

Woonplaats: TurkijeGetreden: 18 Aug 2009Posts: 48Locatie: Turkije

Geplaatst: Fri Jan 13, 2014 1:16 pm Post subject: hank schreef: hennx17 schreef: Allemaal goed om te weten, slaat mijn favoriete fotografen…. af.

nou, ik kan me voorstellen dat hun banen zwaar zijn, vol met allerlei soorten stress.

Interessant. Gaat het echt alleen maar over een familiale manier van leven, het geweld en de stress, die deze mensen ervaren? Of is het potentieel veel concreter en visceraal?

Want voor mij is het dagelijkse trauma van de moeilijkste, overweldigendste dagen heel wat anders dan een dag die ik van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in een afgezonderd huisje doorbreng.

Nou, ik kan me voorstellen dat hun banen zwaar zijn, vol met allerlei stress. Interessant. Gaat het echt alleen om de manier van leven in de familie, het geweld en de stress, die deze mensen ervaren? Of is het mogelijk veel concreter en visceraler? Want voor mij is het dagelijkse trauma van de moeilijkste, overweldigendste dagen heel wat anders dan een dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in een afgezonderd huisje doorbrengen.

jonald

Bijgekomen: 20 jun 2009

Berichten: 4139

Woonplaats: EngelandGetreden: 20 jun 2009Posts: 4139Locatie: Engeland

Geplaatst: Fri Jan 13, 2014 1:40 pm Post subject: hank schreef: hennx17 schreef: Allemaal goed om te weten, slaat mijn favoriete fotografen…. af.

nou, ik kan me voorstellen dat hun banen zwaar zijn, vol met allerlei soorten stress.

Interessant. Gaat het echt alleen maar over een familiale manier van leven, het geweld en de stress, die deze mensen ervaren? Of is het potentieel veel concreter en visceraal?