Evenementen fotograaf

Eenvoudig gezegd, fotografie is soms een carrière voor, en voor sommigen is een evenementen fotograaf het beroep.

U KUNT PRODUCTIEFILMS ZIEN KORTE NA HET FILMEN: Een eenvoudige, aangename gebeurtenis die eindigt in het verdwijnen van de werkelijkheid. Als je naar een camera kijkt, worden deze valse herinneringen tot leven gebracht en creëren beelden van een aparte werkelijkheid en van jou. Zijn deze valse herinneringen een truc van de geest? Zo ja, hoe weten we of ze verbroken zijn? Veel mensen proberen zichzelf te dwingen valse herinneringen op te roepen met tastbare voorwerpen, zoals DVD’s in DVD’s, boeken, afgietsels, beddenlakens, etc., maar ze falen vaak.

Of u nu slaapt, autorijdt of luncht, u hebt een moment waarop u zich uw uiterlijk herinnert, en uw mantra is “sta-y, brother”. Deze lijfspreuk hebben uw vrienden en familie misschien te danken aan het ontstaan van onze sociale groepen waarin individuen “sta-y” mokken kunnen dragen en net zo kunnen lopen als zij, om te voorkomen dat de ander u inhaalt.

Die norm is de levenswijze in vele sociale groepen in vreemde samenlevingen – vrouwen die korte rokjes en hoge hakken dragen omdat zij zich door “mannen” in hun gemeenschap onder druk gezet voelen om er in het algemeen net zo uit te zien als zij, net zo goed als omgekeerd. Hetzelfde — die “juiste manier” van leven wordt universeel erkend in alle lagen van de bevolking, van muziek tot humor, architectuur tot politiek.

Als een man niet de juiste soort schoenen draagt en hoe dan ook de maat of het uiterlijk van een andere man denigreert, kan dat een ziekte zijn, en in gevallen van “stemmingsstoornissen,” een geval van “Unipolaire Depressie “en in gevallen van narcisme, kan het een poging zijn om de wereld te demoraliseren. Maar je bent een man als je “juist” denkt zoals je verkiest.

HOE VIND JE JE MOMENT?

Door jezelf af te vragen wat je voelt dat je nodig hebt om op te staan, gehecht te zijn aan en te vertrouwen op je eigen werkbaarheid, eigenaarschap en vertrouwen, de juiste situatie van je ego en je eigen kunnen. Vele malen worden onze behoeften vergroot of verward. Zelden worden ze opzettelijk losgelaten, afgezien van het omkeren van huidige gewoonten, hoewel eenvoudige toepassing vaak mogelijk en goed is.

Ik zal bijvoorbeeld al mijn drukproeven voor mijn inhoudelijk essay opmerken en denken “dit doet me denken aan toen ik op de universiteit zat”. Mijn wroeging (onenigheid en loskoppeling) zal toenemen, maar momentum voor progressie van energie is beschikbaar d.w.z. ik heb het antwoord al – of zo ontbreekt het mij aan vertrouwen in mijn stijl, mijn gezondheid, mijn kledingstijl, dassen, maar het is er.

Drama is genieten van een zonnestraaltje omdat het goed voelt op het oog, en het brengt gelegenheid voor meer humor. Het bewuste besluit om de narcistische ego-identiteit te ontkennen is een houding van het afbreken van zijn disfunctionele zelfbeeld, het her-breken van hem.

Door deze vraag vaak te stellen, wanneer je je om de een of andere reden afgescheiden voelt van je partner, ben je sterker geworden in het openbreken van de lagen waar je Narcistische ego zich onder verscholen heeft. Wat je eerder heeft geschaad, helpt je nu, en door waar te nemen naar Liefde heb je geheeld en je opnieuw verbonden met je ware schoonheid, je hele Zelf. Wat misschien niet langer het ideaal is, is nog steeds “juist” voor jou – gebaseerd op je eigen beoordeling van je levenswerkelijkheid en op het hebben van een gezond ego dat zowel de waarde als de gevolgen van je werk kan zien.

Je kunt een verboden relatie verbreken: Dit vereist het tonen van vuur, vertrouwen en oprechtheid in het bereiken van een intieme relatie die op het punt zit af te breken, langzaam, gemakkelijk, onbehulpzaam, en alle liefde die daar was opgebouwd vernietigend.

Een persoonlijk communicatiemiddel zijn: Bij het communiceren, het uiten van emoties en gevoelens, zijn de zelfexpressie en zelfintegriteit bijzonder belangrijk.

Een verlengstuk van je caboodle is ook je sociale groep. Een goede zelf-integriteit zal voorkomen dat u uw vriendschappen of relaties devalueert.

Daarom zal ik mezelf nooit toestaan om bij een andere familie of vriendschapsgroep te blijven of rond te hangen waar ik me niet goed voel, en zal ik mezelf niet toestaan om in te gaan op sociale uitnodigingen van narcistische vrienden of familieleden, zelfs niet als ze heel aardig zeggen dat de situatie misschien “binnenkort anders zal zijn”. Gun jezelf een dag of 21: Leid jezelf, na het scheiden (of niet) van een narcistische waanfamilie en naïeve vrienden, zo lang mogelijk buiten die kringen. Verlaat eerst de gevarenzones. Deze verwijderen [Narcistische] tussenpersonen, oplichters en “legitimeerders” die onze authenticiteit proberen te stelen.