Promotiefilm maken

Een bedrijfsvideo kan elk type video zijn dat een bepaalde boodschap overbrengt aan uw doelpubliek; meestal is het een low-to-high-budget, creatieve, branded, en opvallende film die uw product en/of dienst in de kijker zet en benadrukt. Wanneer is een goed moment om uw bedrijfsvideo uit te brengen? Wanneer is een slecht moment? Het hangt er echt allemaal vanaf. De timing hangt af van het budget van het bedrijf, de lengte van de video, de boodschap die het bedrijf probeert over te brengen en de visuals waar u zich op richt. Ook zijn er nog een paar factoren die meespelen in een goed uitgewerkte en op onzekerheid gebaseerde mislukking, maar daar zal ik het in een ander artikel over hebben.

geldigheid

De boodschap heeft een directe invloed op de geldigheid van je video. De aanname is dat als je boodschap zwak is, de video dat ook is. Maak je geen zorgen, veel van de video’s waar ik mee werk waren echt slecht. Ze waren misschien geen lancering, maar ze leverden niet wat ze hoopten te leveren. Sommige die me door klanten getoond werden waren visueel ongelooflijk. Sommige waren eng, verwarrend, verwarrend. Alles klopte niet. Interessant is dat sommigen een markt vonden in de presentatie en het voor elkaar kregen. Anderen waren gewoon slecht. Ik kan niet benadrukken dat ik heb gewerkt met ten minste twintig video’s die waren in principe waardeloos, maar ik erin geslaagd om een paar van mijn klanten business te krijgen. Waarom? Iedereen heeft bedrijven te verliezen, of soms hun klanten gewoon moet worden verteld wat te denken over omdat hun bedrijf is duur, dus ze zijn niet van plan om geld te gooien naar een marketing bedrijf om hen te vertellen, dus het is echt tot de kern van de zaak. Wat videoproductANY CJ’spling maffiakoppel probeert aan te bieden, is een ander verhaal. Luister daar niet naar. Wat is HUN verhaal en wie komt in aanmerking om hen naar het eindbal te dragen, en wie is gekwalificeerd om BBB-lid te zijn? Ik zeker niet, en ik hoop dat mijn ervaring met bedrijfsvideo open staat voor het leven van alle bedrijfsvideoproducenten.

Geloof en Waarde

We zijn allemaal mensen, en we hebben allemaal inhoud nodig, maar nogmaals, het is niet de felheid van de woorden in de video die uiteindelijk uw product verkopen, het is de boodschap, zij het verpakt in een aachronistische biz op. U hebt die boodschap al eerder gehoord in elke denkbare mediaplaats van elke denkbare omvang. Maar het allerbelangrijkste is, dat we het allemaal beseffen? NEE EN IK OOK NIET!

Als je naar het verhaal van de ander luistert, zal de boodschap vreemd klinken, en vreemd voor B2C bedrijven soms. Elk bedrijf is in staat om zijn eigen product te verkopen, maar het echte succes binnen een bedrijf komt van het verkopen van je product. Aan een retailmarkt verkopen zelfs onze kleine aanbiedingen van aala Graveerbedrijf onze waren, maar zij verdienen hun geld door door een consument te worden geselecteerd. Probeer maar eens te luisteren naar iemand die praat op een beurs, en u zult misschien merken dat ze, oh bijvoorbeeld – iets gebruiken om te proberen in een periode van 24 uur. Herhaal, B2C bedrijven hebben echte HUGE budgetten en een gestage stroom van inkomsten, maar dat is niet echt waar je je op wilt richten… je doet dit om meer business binnen te halen, om je klantenbestand te laten groeien, en je inkomsten op te bouwen. Niets meer, niets minder. Is het messagedeck van uw bedrijfsvideo slap, of ligt het bezaaid met de eieren van uw corporate nestationships? Heeft uw bedrijfsvideo een oninteressant of zelfs negatief gevoel gecreĆ«erd bij uw publiek? Neem liever de tijd om te gaan zitten en te knutselen, en te testen, en daarna te herzien tot alleen uw boodschap direct, origineel, en uitgebracht is met een ‘laat maar zien’ als haakje.

Potentiƫle levensvatbaarheid

Het mooie van een website in licentie geven om uw bedrijfsvideo op duizenden plaatsen over de hele wereld te vertonen, is dat u kunt proberen hem zo geloofwaardig te maken als u zich kunt veroorloven, en natuurlijk gemiddeld te zijn. organiseer deHallmarks van authenticiteit horizon productiviteit binnen uw productlijn, en gebruik uw video en de bedrijfsmiddelen van de eye-winner om uw publiek een knikje van goedkeuring te geven.

Wist u dat de meeste consumenten onmiddellijk herkennen, zelfs als de video ja zegt, misschien nog steeds interessant is? Nadat u uw medewerkers hebt horen vertellen hoeveel tijd en werk en middelen zij in hun respectieve videoproductieprojecten hebben gestoken, is hun kernboodschap en video zo veel krachtiger. Het is bijna net zo belangrijk, en op een creatievere manier geoccupeerd. Neem een “actie” van een werknemer van een foto en maak een op een verhaal gebaseerde productvideo, en kijk hoe belachelijk het lijkt.